6 dňový relaxačný pobyt v Krpáčove

06.03.2013 14:50

 

dovolte, aby sme Vam touto formou ponukli možnosť pobytu za zvyhodnenu seniorsku cenu v príjemnom prostredí nizkotatranskej prirody v hoteli Polianka** v Krpáčove. 
Okrem komfortného ubytovania v dvojlozkovych izbach s vlastnym socialnym zariadenim, SAT-TV, balkonom, ponukame aj naozaj chutne jedla servirovane v hotelovej restauracii alebo na letnej terase s nadhernym panoramatickym  vyhladom. Samotne Krpacovo ponuka mnozstvo moznosti na nenarocne prechadzky s moznostou navstevy miestnych salasov, ochutnavky syrov a inych specialit, v sirsom okoli je mozne navstivit napr. Bystriansku jaskynu, lesnicky skanzen vo Vydrove, Chopok - poso alebo teraz uz aj lanovkou. 
V hoteli je mozne vyuzit saunu, masaze, vonkajsiu vyhrievanu kadu s virivkou, vonkajsi vyhrievany bazen, kryte ohnisko s posedenim pre cca 50 osob a mnozstvo ineho.

6 dňový relaxačný pobyt: 105€/ osoba

   Cena zahŕňa:

    5x ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou a toaletou

    5x plná penzia

    2x káva alebo čaj s koláčikom s prekrásnym výhľadom z letnej terasy    
    1x
 večer plný tanca a zábavy


Ponukana seniorska cena plati v obdobi jar - leto do 14.7.2013 a v odobi jesen od 1.9.2013 pre skupinky nad 15 osob. Samozrejme v pripade zaujmu o ine terminy, pripadne kratsie resp. dlsie pobyty Vam radi vypracujeme individualnu cenovu ponuku. 

Komplexne spracovanu ponuku Vam posielam v prilohe tohto emailu. Viac informacii o nasom hoteli najdete aj na webovej stranke www.polianka.sk 
V pripade akychkolvek otazok, ci nejasnosti nas prosim kontaktujte. 

Tesime sa na Vasu navstevu.

P.S. ako referenciu mozem uviest minulorocny pobyt seniorov zo ZpS Skalica a clenov JDS Skalica.
-- 
S priateľským pozdravom,
Martin Bendák
 

Hotel Polianka
Krpáčovo
976 98 Lopej

tel:  +421 48 617 00 59
mobil:  +421 908 676 144
web:  https://www.polianka.sk